Exakta & högteknologiska plåtmaskiner

Machine bros säljer hela ERMAKSANs produktsortiment, som innefattar alla typer av maskiner för plåtbearbetning. T ex fiberlaser, plasma, kantpressar och maskiner för klippning. ERMAKSAN har byggt plåtmaskiner sedan 1950 och  denna gedigna kunskap ger pålitliga maskiner för exakta klipp år efter år. 

Machine Bros tillhandahåller full service & support för alla ERMAKSANs-kunder i Sverige.

Fiberlaser
Ermaksan presenterar stolt att dem är ganska ensamma på marknaden om att tillverka sin egna laserkälla till sina Fiberlasrar, vilket är det effektivaste alternativet för laserskärning. Fiberlasrar är betydligt mindre än C02-lasrar och ger mångdubbelt högre effekt vid samma strömtillförsel. Ermaksan har allt från mindre fiberlasrar för mindre verkstäder till världens största fiberlaser (Såld till SSAB)
Plasma
Ermaksan tillverkar moderna plasmaskärmaskiner i alla storlekar och effekter. Här finns både något för den lilla verkstaden och för den tunga industrin.
Stansmaskin
Ermaksan erbjuder både hydrauliska och servodrivna stansmaskiner av högsta kvalitet Speciellt utformad för att möta kundernas krav; dess styva stålkonstruktion + mono-blockram låter dig stansa upp till 6 mm tjocka plåtar
Kantpress
Ermaksan tillverkar sina kantpressar i utförandet hydrauliska, servodrivna och hybrider (servo+hydraulik). Kantpressarna finns i alla storlekskategorier 1-28 meter och 40 ton till 2000 ton.
Gradsax
Ermaksan erbjuder gradsaxar i alla storlekskategorier både hydrauliska och mekaniska gradsaxar. Ironworkers finns också i deras sortiment.
Automation
Ermaksan har ett flertal olika automationslösningar bland annat "TOWER " som är ett helautomatiskt laddning och lossningssystem för deras laser & plasmaskärmaskiner, fungerar som ett hög-lager och kan i princip byggas så högt som er takhöjd i er lokal tillåter. Robotlösningar finns för övriga maskiner.
Show More

© 2019 SMT Machine Tools AB

Machine Bros

Machine Bros är en maskinhandlare, som har agenturen för SPINNER i Sverige men som även handlar med begagnade maskiner. Vårt mål är att hjälpa dig att effektivisera din produktion.  

Kontakta oss

+46 (0)72 500 12 71

info@spinner-wzm.se

 

Åsklostervägen 19

432 96 Åskloster

Sweden

INSTAGRAM